Salutació de l’Alcalde

Benvolguts/es ciutadans/es,

D’entrada l’equip de govern, el qual ha entrat molt engrescat per ajudar al municipi, vol fer-vos una salutació cordial. Com vam explicar durant la campanya electoral, pretenem activar en tots els sentits la pàgina web municipal, dotant-la de contingut i forma perquè sigui una eina útil per a tothom.

Amb les possibilitats que ofereix la pàgina web permet, cal reorganitzar els apartats perquè sigui més intuïtiva. Veureu que informarem a l’agenda municipal de totes les activitats que es realitzaran properament. Creiem que fer-ho així ajuda a minimitzar i protegir el medi ambient, de la mateixa manera que es pren consciència del que implica la publicitat en paper.

També volem que aquesta pàgina sigui una eina d’informació per a tothom: notícies, ajudes socials, llistats d’entitats, empreses, ….. I com no, de tracte i contacte amb l’Ajuntament, facilitant i agilitzant diferents documents i sol·licituds dels ciutadans. En aquest apartat de sol·licituds, creiem que és un punt capital per tal que l’ajuntament sigui el més proper a la ciutadania possible. Encoratgem que s’utilitzi, ja sigui fent arribar queixes, suggeriments o instàncies genèriques per temes variats. Respondrem amb brevetat perquè la nostra idea és agilitzar el més ràpid possible les inquietuds dels ciutadans/es.

Esperem doncs que aquesta pàgina web ens permeti avançar per el municipi que totes i tots volem.

Jordi Garriga Seguranyes

Alcalde d’Albanyà