Salutació de l’Alcalde

Benvolguts/es ciutadans/es,

En primer lloc, rebeu la més cordial salutació en nom propi i el de tots els membres del consistori, tot desitjant que aquesta pàgina WEB d’informació municipal sigui una bona eina al servei de tots els ciutadans.

Cal aprofitar les noves tecnologies per donar a conèixer arreu, el nostre poble, en tots els camps: turístic, cultural, festiu, lúdic, monumental, mediambiental … Tots sabem que ALBANYÀ és ple d’història i tradició, però també es poble de treball i acolliment, i ple d’il·lusió posada en un futur esperançador.

També volem que aquesta pàgina sigui una eina d’informació per tothom: notícies, activitats, actes de tota mena, llistats d’entitats, empreses, ….. I com no, de tracte i contacte amb l’Ajuntament, facilitant i agilitzant diferents documents i sol·licituds dels ciutadans.

Pels qui no ens hàgiu visitat mai us explicaré que som una vila tranquil·la, a 24 qms. de la capital de comarca i que estem encerclats per un paisatge natural de gran qualitat i valor paisatgístic, i també que gaudim d’un meravellós recorregut històric religiós per les nostres ermites i santuaris.

Esperem doncs que aquesta pàgina web sigui una veritable porta oberta d’ALBANYÀ al món, que ens permeti mirar el futur, però sense mai oblidar el passat.

Joan Fabregas I Jorda

Alcalde d’Albanyà